keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Turun Sanomien viikkoliite Extrasta...


...saattoi lauantaina bongata myös Maistuis varmaan sullekin! -blogin. Lehdestä  otettiin yhteyttä ja pyydettiin mukaan Blogistin herkku -juttusarjaan esittelemään jotain helppoa ja yksinkertaista kesäherkkua. Ihan mukavaahan se oli mukaan päästä, kun ei tämä blogikaan vielä montaa viikkoa ole pystyssä ollut. Jutulla oli hieman kiire, kun sarja päättynee ensi lauantaina, joten en sitten siihen hätään keksinyt muuta kuin blogista jo löytyvän vadelmasorbetin. Kesäistä herkkua sekin!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Pieni juttuhan tuo, mutta mukavalta tuntuu päästä mukaan, kun kaiken on juuri joutunut ihan alusta taas alkamaan.:)

   Poista
 2. Hienoa! Onnea lehtijutusta minunkin puolestani!

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyl ansainnu ton lehtijutun, sinä Herkkujen Herttuatar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sinä keksit minulle tuon puuttuvan käyttäjänimen.;)

   Poista
 4. Lehden kautta löysin blogisi, ihania ruokaohjeita!

  VastaaPoista
 5. Upeeta, mahtavaa, vau! Paljon onnea blogin saaman julkisuuden johdosta! :) Vadelmasorbetti vaikuttaa kerrassaan ihanalta jälkkäriltä, täytyypä joskus tuotakin reseptiä kokeilla. Voi kun olisi taas pian kesäherkkujen aika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Sorbetit on mukavan kevyitä jälkkäreitä, varsinkin jos ruoka on ollut hieman tuhdimpaa. Ja kesäaikaan maistuu paremmin aina kaikki kevyempi. Talviaikaan jälkiruoatkin muuttuvat tuhdimmeiksi. Pitkä talvi taas edessä, mutta sitten kesäherkut maistuu taas entistä paremmalta.:)

   Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-